Noeste IJver logo

Level Acoustics & Vibration

Corporate website

Eind 2016 werd de nieuwe corporate website van Level Acoustics gelanceerd. Deze site is volledig ontworpen en gebouwd door Noeste IJver.

Intro

Level Acoustics is een bedrijf dat is voortgekomen vanuit de Technische Universiteit van Eindhoven. De specialisatie van Level Acoustics is het creƫren van een goede akoestiek in uitdagende ruimtes.

De website is gericht op het presenteren van de verschillende dienstverleningen die hierbij komen kijken. Ook publiceert Level Acoustics details over uitgevoerde projecten.

Bekijk de website
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-LevelAV-website-02.png

Ontwerp

Trillingen en akoestiek in ruimtes hebben veel te maken met de architectuur en de materialen van een pand. De dynamische vormen zijn een referentie naar het geluid en hoe het weerkaatst in ruimtes en architectuur. Daarnaast zijn de dynamische vormen ook een referentie naar de moderne architectuur waar Level Acoustics & Vibration mee te maken krijgt.

De huisstijl was bestaand, maar op een frisse manier doorgevoerd in de website.

Ontwikkeling

Het ontwerp van de Level Acoustics-website bevatte verscheidene lastige uitdagingen bij de ontwikkeling van de front-end. Er moesten bijvoorbeeld oplossingen worden gevonden voor de verticale elementen en de 'polygon-elementen' zoals de beelden en het menu. Deze oplossingen moesten natuurlijk voor alle soorten apparaten en de belangrijkste webbrowsers werken.

Voor de polygon-uitsnedes was destijds geen oplossing die algemeen toegepast kon worden, vanwege browser-ondersteuning. De uitwerking is zodoende meerledig; voor WebKit-browsers (Chrome en Safari) werkte de CSS-property clip-path al met een polygon, maar voor andere browsers moest dit met een SVG. Dat laatste werkt minder goed bij verschillende schermgroottes. Anno 2018 is de ondersteuning voor clip-path veel beter en gebruiken de meeste browsers de polygon-value.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-LevelAV-website-03.png
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-LevelAV-website-04.png

Uitgelichte projecten

WordPress website, Grafisch Ontwerp, Webontwikkeling
Medicinfo

Responsive website & maatwerk iconen

WordPress website, Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp, Onderhoud, Hosting
Gas Flow Solutions

Dynamische huisstijl & maatwerk website

WordPress website, Hosting, Onderhoud, Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp
Ons Kindbureau

Maatwerk WordPress website voor kinderopvang

WordPress website, Onderhoud, Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp
Lumens

Website Regionale Aanpak Kindermishandeling

Noeste IJver
Ringbaan-Oost 116F, 5013 CD, Tilburg
013-7820130 / mail@noesteijver.nl / KVK 66330696