Noeste IJver logo

Gas Flow Solutions

Dynamische huisstijl & maatwerk website

Ingenieurs, gaskleppen-bouwers en gedurfde ondernemers. Dit vertaald in een dynamische huisstijl en maatwerk website.

Gas Flow Solutions

Gas Flow Solutions is een Belgisch bedrijf dat maatwerk kleppen maakt voor onder andere de gasindustrie. Eigenlijk ontwikkelen deze knappe koppen voor alle soorten materialen een oplossing, zodat het getransporteerd kan worden door een buis.

Omdat men elke vraag met een frisse blik bekijkt en oplost, hebben we een dynamische huisstijl ontwikkeld. Het beeldmerk gedraagt zich als een organisme dat de ruimte aftast naar de mogelijkheden, het woordmerk heeft altijd een duidelijke postitie. De hele huisstijl wordt er gevarieerd tussen drie kleuren en drie patronen. Deze staan voor identiteit, innovatie en gas.

Vannuit de huisstijl hebben we voor Gas Flow Solutions een passende maatwerk-website ontworpen en ontwikkeld. De identiteit komt sterk terug, net als alle producten. De hoofdpagina is ook voorzien van een kaart waarop per land te zien is welke producten van GFS er geïnstalleerd zijn.

Het productoverzicht biedt mogelijkheden om het aanbod makkelijk te filteren, bijvoorbeeld per productlijn of toepassingsgebied. Op de losse productpagina's is het mogelijk om productvideo's en 3D-modellen te bekijken. Ook is hier te zien welke andere producten ermee gecombineerd kunnen worden. Verder bevat de website een nieuwsoverzicht, waarin bijvoorbeeld de lanceringen van nieuwe software worden aangekondigd.

De website zal in de nabije toekomst nog verder worden doorontwikkeld, zodat deze nog dienstbaarder is naar klanten.

Ga naar de website
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-01b-scaled.jpg
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-02b-scaled.jpg
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-03b.gif
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-04.gif//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-08-1-scaled.jpg
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-05-scaled.jpg//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-06b-scaled.jpg//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2020/12/NoesteIJver-GFS-huisstijl-07-scaled.jpg

Uitgelichte projecten

Grafisch Ontwerp, Content
Vecht en Omstreken

Huisstijl Woningstichting

Grafisch Ontwerp, Webontwikkeling
Kuin & Kuin Architecten

Website Architectenbureau

Grafisch Ontwerp, Content, Webontwikkeling
PQ Advisors

Branding en website prijsstrategie bureau

Grafisch Ontwerp, Webontwikkeling, Hosting, Onderhoud
The Factor Company

Branding en website the Factor Company

Noeste IJver
Ringbaan-Oost 116F, 5013 CD, Tilburg
013-7820130 / mail@noesteijver.nl / KVK 66330696