Noeste IJver logo

Hosting

Intro

Als je een website hebt, dan heb je ook webhosting. Het hebben van goede webhosting is belangrijk: bezoekers hebben tegenwoordig weinig geduld als ze een pagina opvragen en zoekmachines geven ook plus- of minpunten voor de snelheid.

Noeste IJver heeft een vaste hostingpartner waar we volledig op vertrouwen: RealHosting. Voor vrijwel elk type klant is hier een geschikt hostingpakket beschikbaar, voor een goede prijs. Daarnaast blinkt RealHosting uit in ondersteuning, bij problemen staat men altijd voor je klaar om te helpen waar het maar kan.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/NoesteIJver-diensten-Hosting-intro.svg

Begaan met duurzaamheid

Websites zijn digitaal en worden gehost op servers. Dat kost natuurlijk stroom. Daarom werken wij met een zo groen mogelijke manier van hosting. Dichtbij en stroom die uit groene bronnen komt.
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2021/12/NoesteIJver-Hosting-NL.svg

Servers in Nederland

De servers waar wij mee werken staan niet ergens onder een poolkap, maar gewoon in Nederland. Hoe dichterbij, hoe duurzamer.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2021/12/NoesteIJver-Hosting-duurzaam.svg

100% op groene energie

De servers draaien op 100% groene energie! Daarmee belast jouw website niet het klimaat.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2022/02/NoesteIJver-Website-duurzaam.svg

Maatwerk bespaart energie

Onze maatwerk websites zijn zuinig in het data- / energieverbruik, omdat er geen onnodige technische functies zijn. Bij algemene templates is dit wel het geval.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/NoesteIJver-Diensten-Hosting-Type_hosting-2.svg

Het juiste hostingpakket

Gezamenlijk met de klant maken we een afweging welk hostingpakket het meest in aanmerking komt voor diens website. Dit is afhankelijk van verscheidene factoren, zoals bijvoorbeeld:

  • type website (nieuws / informatie / webshop, etc.);
  • hoeveelheid pagina's en data;
  • (beoogd) aantal bezoekers;
  • snelheid.

Managed hosting

Soms is het om uiteenlopende redenen gewenst of zelfs vereist dat een website op een geheel eigen omgeving staat. In dat geval is er sprake van Managed hosting.

Met managed hosting geniet je, naast een eigen server-omgeving, van voordelen zoals hogere snelheid, extra backups en verscheidene uitbreidingsmogelijkheden.

RealHosting biedt ook in dit opzicht verschillende pakketten, zodat er ook in dit opzicht aan de hand van de eisen een geschikt pakket te vinden is.

Noeste IJver
Ringbaan-Oost 116F, 5013 CD, Tilburg
013-7820130 / mail@noesteijver.nl / KVK 66330696