Noeste IJver logo

Dynamo Eindhoven

Website ontwerp & ontwikkeling

De website van poppodium Dynamo Eindhoven is door Noeste IJver in 2017 onder handen genomen. We ontworpen en ontwikkelden de site volledig in eigen beheer.

Intro

Poppodium Dynamo Eindhoven kreeg eind 2017 een nieuwe event website. Zowel het ontwerp als de ontwikkeling is door Noeste IJver uitgevoerd. Het ontwerp en de code zijn ook als basis gebruikt voor de website van Dynamo Workshops, een onderdeel van Dynamo Eindhoven.

Hoewel Dynamo Eindhoven voor velen voornamelijk bekend zal staan als een rock- en metalpodium, is het veel meer dan dat. Je kan namelijk ook een bezoekje brengen voor bijvoorbeeld lessen, workshops, of deelname aan een van de vrijwilligersgroepen, de focus ligt hierbij op jong talent. Dat maakt van Dynamo Eindhoven dus eigenlijk een jongerencentrum.

Bekijk de website!

Ontwerp

Een ontwerp met een scherpe rand, helder, overzichtelijk en passend bij elke muziekstijl. Dat is het geworden tenminste, want Dynamo is zo veelzijdig dat dit ook wel de uitdaging was. 

De bestaande huisstijl mocht niet aangetast worden en bestaat uit het logo, het lettertype Helvetica en de spikes die de bekende posters kenmerken.

Ontwikkeling

Een aantal onderdelen van de website zijn voorzien van dynamische kleuren, zodat pagina's "gepersonaliseerd" kunnen worden. In eerste instantie wordt een primaire kleur vanuit het "uitgelichte beeld" gekozen met behulp van een script. Indien de automatisch gekozen kleur niet naar tevredenheid is, is deze handmatig te overschrijven aan de hand van een kleurenkiezer.

Het uitwerken van het programma-overzicht was een mooie uitdaging, want de shows in het huidige jaar dienden per maand getoond te worden, natuurlijk op basis van de datum van de optredens. Na het huidige jaar worden optredens juist per jaar gegroepeerd.

Bij de ontwikkeling van deze website waren de volgende tools belangrijk: Unyson, Slick Slider, Bootstrap, WPML, Gravity Forms en Resize Sensor.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-Dynamo-website-02-1.png
https://noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-dynamo-website-01b-2-1920x1200.png
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-dynamo-website-03-2.png
//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/Noeste_IJver-Portfolio-dynamo-website-04-1.png

Uitgelichte projecten

WordPress website, Grafisch Ontwerp, Webontwikkeling
Medicinfo

Responsive website & maatwerk iconen

WordPress website, Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp, Onderhoud, Hosting
Gas Flow Solutions

Dynamische huisstijl & maatwerk website

WordPress website, Hosting, Onderhoud, Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp
Ons Kindbureau

Maatwerk WordPress website voor kinderopvang

WordPress website, Onderhoud, Webontwikkeling, Grafisch Ontwerp
Lumens

Website Regionale Aanpak Kindermishandeling

Noeste IJver
Ringbaan-Oost 116F, 5013 CD, Tilburg
013-7820130 / mail@noesteijver.nl / KVK 66330696