Noeste IJver logo

Jouw website met WordPress

Wij bouwen onze websites met WordPress als content management systeem (CMS). WordPress is een systeem wat gratis in gebruik is en elk jaar diverse keren wordt geupdatet naar de nieuwste standaard. Het is zeer toegankelijk in gebruik en zeer veelzijdig en niet voor niks ook het meest gebruikte CMS ter wereld!

 

Van een 1000-poot naar maatwerk

WordPress is letterlijk een 1000-poot in opties en uitbreidingen. Dit brengen wij terug naar datgene wat nodig is voor jouw website. Dit biedt overzicht en rust en maakt het mogelijk om zeer eenvoudig zelf je website bij te houden.

 

Is het helemaal op maat gemaakt?

De website is aan de voorzijde op maat gemaakt, maar aan de achterzijde gebruiken we in sommige gevallen nog steeds zogenaamde plugins om je website te voorzien van bepaalde functies. Het is immers niet altijd nodig zelf het wiel opnieuw uit te vinden als er al mooie oplossingen bestaan.

Zo gebruiken we vaker de volgende plugins (en vinden we ook echte aanraders):

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2018/03/NoesteIJver-Diensten-Onderhoud-Algemeen.svg

De voordelen van WordPress

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2019/08/NIJ-icoon-Gemakkelijk.svg

Gemakkelijk

WordPress kent inmiddels een mooi 'drag-and-drop'-principe om pagina's op te maken. Dit heet 'Gutenberg'. Teksten opmaken kan in, wat lijkt, een vereenvoudigde versie van Word. Je kunt ook eenvoudige beelden en filmpjes plaatsen. Zeer gemakkelijk dus.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2019/08/NIJ-icoon-Plugins.svg

Uit te breiden

Plugins dien je website sneller, nog makkelijker of veiliger maken tegen hackers, WordPress biedt inmiddels tienduizenden opties. Vele bedrijven ontwikkelen goede uitbreidingen voor je website. De ene gratis en de andere kost een kleine bedrag. Om je website uit te breiden gebruiken wij ze, maar wel zo beperkt mogelijk. Dit houdt je website snel.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2019/08/NIJ-icoon-up_to_date.svg

Up-to-date

De tijd staat nooit stil. En dat geldt ook voor WordPress. Automattic, de maker van WordPress, is continu bezig met verbeteringen en aanpassingen. Verbonden plugins volgen het voorbeeld van WordPress en dit garandeert hun afname. Dat de tijd niet stil staat geldt ook voor mensen die het systeem willen hacken. Voor de techiek, maar zeker ook voor de veiligheid, moet alles up-to-date blijven.

//noesteijver.nl/wp-content/uploads/2019/08/NIJ-icoon-Gratis.svg

Gratis

Ondanks dat er vele mensen aan blijven werken, isĀ  en blijft WordPress gratis. Uitbreidingen of het ontwerp en bouw van je website kost dan weer geld, maar er zijn geen abonnementen verbonden aan de basis. Sommige systemen vragen hier wel geld voor, maar houden er ook een ander verdienmodel op na. Gratis it is! En daar houden wij Nederlanders van!

Onderhoud

Dit is voor sommige mensen een nadeel, maar een WordPress-website moet net als een auto goed worden onderhouden. Het systeem en de verbonden plugins worden periodiek bijgewerkt en daarnaast is het ook goed om voor het updaten van de website een backup te maken.

Wij verzorgen dit in een onderhoudspakket en zo kun je je zorgeloos bezighouden met het vullen van je website en je overige dagelijkse werkzaamheden.

Hoe werkt dit onderhoud?

Lees meer over onderhoud

Websites op basis van Wordpress

Grafisch Ontwerp, Webontwikkeling, Hosting, Onderhoud
The Factor Company

Branding en website the Factor Company

Grafisch Ontwerp, Webontwikkeling, Onderhoud
Level Acoustics & Vibration

Corporate website

Grafisch Ontwerp, Content, Onderhoud, Webontwikkeling
Dynamo Eindhoven

Website Dynamo Eindhoven

Grafisch Ontwerp, Content, Webontwikkeling
Jochem van Gelder

Website Wereldbetermakers

Noeste IJver
Ringbaan-Oost 116F, 5013 CD, Tilburg
013-7820130 / mail@noesteijver.nl / KVK 66330696